Shop by

Bästsäljare

Barstolar i exklusivt dansk design med svart ställ

SACKit Nordic barstolen i svartlackerat bokträ ger både ett klassisk och rått touch till din inredning

Elegant, smakfull och skulpturalt. Designen på SACKit Nordic barstolen är skapad av danske designer. Det exklusive svart ställ matchar varje hem. Du får stolen med en sits, som antingen är fullpolstrad eller halvpolstrad. På den halvpolstrade sitsen kommer det vackra svarta trä till synes, och längs sitsens kant ses de vackra karakteristiske SACKit korsstygn. SACKit Nordic är kompromisslöst design med fantastiske detaljer.

Når du väljer Ultra läder, får du en stol med ett klassiskt läder uttryck, som håller i flera år. Ultra läder är enormt motstånds duktigt och den slitstarke ytan vill förbliva vacker genom hela sin leve tid. Denna lädertyp är, super lätt att underhålla, för den är både vatten- och smutsavvisande – du kan lätt torka av stolen och ta bort eventuella fläckar. Välj mellan färgerna ”Brandy” eller ”Black”.

En stol i Dunes läder vill ändra uttryck med åren. Dunes läder vill med tiden få en naturlig patina. Precis liksom vi själv gör. Dunes har en sammetslen yta, som ger ett helt otroligt exklusivt uttryck till din inredning. Välj mellan de två färger ”Cognac” eller ”Antracit”. Detaljen med korsstygn skal naturligtvis matcha lädret. Därför har stolen i färgen ”Brandy/Cognac” ljusa stygn, medans stolen i färgen ”Black/Antracit” har mörka stygn.

Våra barstolar finns i två olika höjder, 68 cm och 73 cm.

Hitta barstol som passar dig och ditt hem perfekt med vår barstolguide.

Bok & läder

Subcategories

Aktiva filter