Dansk designat barstol med ställ i massivt ekträ

Nordic barstolen i ekträ har de vackra detaljer i sitt enkla, skandinaviske design

Njut av den vackra, naturlige trädstruktur i det ljusa ekträet. När du väljer en stol i ett naturmaterial som trä, får du en unik möbel med sina helt egna kännetecken. Låt dina ögon gå på uppfinning i de vackra naturlige detaljerna och de designmässiga finesserna. Njut av ställets läckra, glatte yta utan synliga skruvar. Barstolen finns med två olika typer sitsar; en fullpolstrad eller en halvpolstrad. Den halvpolstrade sitsen har en otroligt vacker kant och undersida, där du kan njuta av det vackra ekträ och den unike strukturen. På den halvpolstrade modellen finner du de karakteristiske SACKit korsstygn längs kanten på stolen – It’s all about the details.

Når du väljer Ultra läder, får du en stol med ett klassiskt läder uttryck, som håller i flera år. Ultra läder är enormt motstånds duktigt och den slitstarke ytan vill förbliva vacker genom hela sin leve tid. Denna lädertyp är, super lätt att underhålla, för den är både vatten- och smutsavvisande – du kan lätt torka av stolen och ta bort eventuella fläckar. Välj mellan färgerna ”Brandy” eller ”Black”.

En stol i Dunes läder vill ändra uttryck med åren. Dunes läder vill med tiden få en naturlig patina. Precis liksom vi själv gör. Dunes har en sammetslen yta, som ger ett helt otroligt exklusivt uttryck till din inredning. Välj mellan de två färger ”Cognac” eller ”Antracit”. Detaljen med korsstygn skal naturligtvis matcha lädret. Därför har stolen i färgen ”Brandy/Cognac” ljusa stygn, medans stolen i färgen ”Black/Antracit” har mörka stygn.

Våra barstolar finns i två olika höjder, 68 cm och 73 cm.

Hitta barstol som passar dig och ditt hem perfekt med vår barstolguide.

Ekträ & läder

Subcategories

Aktiva filter