Shop by

Bästsäljare

Lounge stol i dansk design med exklusivt svart trä ställ

SACKit Nordic stolen i svartlackerat bokträ ger ett klassiskt uttryck till din inredning.

Välj det svartlackerade ställ, om du önskar ett rått, klassiskt eller maskulint uttryck till din SACKit Nordic lounge stol. Stolen finns både i en full polstrat modell och en halv polstrat modell. Den halv polstrade lounge stol avslöjar en mycket vacker rygg, som du genom den svarta lackeringen kan njuta av den unika trä struktur. Den halv polstrade modell har utöver det också de karakteristiske SACKit korsstygn längs stolens kant. Denne modell har en fantastisk detaljerings grad, som du verkligen kan låta dina ögon utforska och njuta av det danska design.

Når du väljer Ultra läder, får du en stol med ett klassiskt läder uttryck, som håller i flera år. Ultra läder är enormt motstånds duktigt och den slitstarke ytan vill förbliva vacker genom hela sin leve tid. Denna lädertyp är, super lätt att underhålla, för den är både vatten- och smutsavvisande – du kan lätt torka av stolen och ta bort eventuella fläckar. Välj mellan färgerna ”Brandy” eller ”Black”.

En stol i Dunes läder vill ändra uttryck med åren. Dunes läder vill med tiden få en naturlig patina. Precis liksom vi själv gör. Dunes har en sammetslen yta, som ger ett helt otroligt exklusivt uttryck till din inredning. Välj mellan de två färger ”Cognac” eller ”Antracit”. Detaljen med korsstygn skal naturligtvis matcha lädret. Därför har stolen i färgen ”Brandy/Cognac” ljusa stygn, medans stolen i färgen ”Black/Antracit” har mörka stygn.

Bok & läder

Subcategories

Aktiva filter