Lounge stol i dansk design med ställ i massivt ekträ

Designar stolen i ljust ekträ har ett lätt, nordisk uttryck med vackra detaljer

SACKit Nordic lounge stolen med ställ i massivt ekträ har ett elegant, skandinavisk uttryck i designen. Behandlingen av träet låter den vackra, naturlige trä struktur träda tydligt fram. När du väljer en stol i ett naturmaterial som trä, betyder det samtidigt, att du får en helt unikt produkt med sina egna kännetecken. Lounge stolen finns med en full polstrad sits eller en halv polstrad sits. Den halv polstrade sits har en otroligt vacker rygg, som du kan njuta av, i det vackra ekträ och den unika struktur. På den halv polstrade modell finner du de karakteristiske SACKit korsstygn längs kanten på stolen – It’s all about the details.

Når du väljer Ultra läder, får du en stol med ett klassiskt läder uttryck, som håller i flera år. Ultra läder är enormt motstånds duktigt och den slitstarke ytan vill förbliva vacker genom hela sin leve tid. Denna lädertyp är, super lätt att underhålla, för den är både vatten- och smutsavvisande – du kan lätt torka av stolen och ta bort eventuella fläckar. Välj mellan färgerna ”Brandy” eller ”Black”.

En stol i Dunes läder vill ändra uttryck med åren. Dunes läder vill med tiden få en naturlig patina. Precis liksom vi själv gör. Dunes har en sammetslen yta, som ger ett helt otroligt exklusivt uttryck till din inredning. Välj mellan de två färger ”Cognac” eller ”Antracit”. Detaljen med korsstygn skal naturligtvis matcha lädret. Därför har stolen i färgen ”Brandy/Cognac” ljusa stygn, medans stolen i färgen ”Black/Antracit” har mörka stygn.

Ekträ & läder

Subcategories

Aktiva filter