BOOMit

High Power Portable Designer Speaker 


Let’s BOOMit. Märk den kompletta ljudupplevelsen med BOOMit och ta festen med dig överallt!

Med BOOMit kan du enkelt ta feststämningen och ljudet med till lägenheter, där musiken ska sparkas upp till max.Till trädgårdsfesten, fotbollsträningen, födelsedagen eller till ditt beachparty – alla ställen där stämningen skal spridas och musiken boome.

BOOMit är en exklusiv batteridreven  högtalare med inbyggd Bluetooth 5.0. Med tillräcklig ljudnivå till att en läcker trädgårdsfest och dansande människor samt batteritid, håller festen igång hela natten, är BOOMit det perfekta centrum till din nästa fest. BOOMit spelar inte bara bara galen högt för en batteridriven högtalare och ger upp till 6 timmars spelning på en enkel laddning, det ger också en klar och ren ljud även när högtalaren är på max volym.
Innomhus eller utomhus? Du väljer själv. BOOMit är super lätt att ta med under armen, men också idealisk till inomhusbruk, där ljuden fyller rummet och inte kräver en massa golvplats. Och med en läcker och exklusiv elegant dansk design skiljer sig BOOMit sig från andra partyspeakers på marknaden.
BOOMit är till dig som inte kan få tillräckligt med ljud och som älskar när musiken pumpar och stämningen sprids , men som också önskar en elegant läcker design och frihet till att ta stämningen med överallt.
Anslut två BOOMit högtalare med TWS funktionen via Bluetooth-teknologi och få riktigt gång i festen.


Bluetooth

Med Bluetooth 5.0 kan du lätt streaae dina favorit nummer och din favorit playliste från din smartphone till BOOMit.

6 timmars batteritid

Klar till att festa var som helst! Skal du skapa en feststämning någonstans utan stickkontakt? Inget problem! Med indbyggt och uppladningsbart batteri kan du spela din musik i upp till 6 timmar. Dör telefonens batteri under tiden? Är detta heller inget problem. BOOMit fungerar nämligen också som powerbank, och är klar till att ladda och spela vidare.

Stereopar

One is great. Two are even better. BOOMit högtalarna kan kopplas samman till stereopar, så du får ett bredare och mer detaljerat ljud - smart! BOOMit är en monohögtalare, men anslut två, och de vill förvandlads till ett stereosystem med en höger och en vänster högtalare.

Stor transportabel ljud

Med BOOMit får du inte bara möjlighet för extrem hög ljud, du får också kristall ljud, även när volymen är på max.


Equalizer

Du har också den unika möjligheten att påverka din musik. Du kan själv bestämma nivån på bas och diskant på BOOMit. Vrid bara på knapparna och märk hur musiken ändrar karaktär.


Dansk design

Med en mission om att skapa en elegant och läcker partyspeaker, som bryter med marknadens alternativer, är BOOMit utvecklat med fokus på design och estetik. Med BOOMit får du gennom arbetat och läckert design, som både stilvist och funktionellt är kvalite i högsta klass.

 

Observera att BOOMit inte är vattentät och därför inte tål regn.

Produkt specifikationer

 • Bluetooth 5.0
 • Li-ion, 6800 mAh (6 timmars batteritid)
 • True Wireless Stereo (TWS)
 • AUX
 • Speltid: upp till 6 timmar
 • Uppladningstid: 3-4 timmar
 • Output power: 45W
 • Bass: 30W, 4ohm, 8 inch
 • Diskant: 15W, 4ohm hver, 52 cm
 • Mått: 268 x 190 x 360 mm
 • Vikt: 4,8 kg
 • USB-port (för laddning)

Bruksanvisning BOOMit

60700
996 objekt

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord