RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord

Brickbord i vackert dansk design

Använd bar bordet för sig själv eller tillsammans med TRAYit brickan och skapa precis det look, som du föredrar

Det exklusiva rullbordet SERVEit fungerar perfekt som bar bord eller som ett vackert hörn- eller soffbord. Det vackra, enkla design låter din minibar, dina prydnadssaker eller dina köksredskap utmärka sig i stilfulla ramar.

Dansk producerat och dansk design

SERVEit är ett elegant och stilrent brickbord, i svart pulverlackerade metallrör och stålplattor, vilket ger ytan en läcker matt finish. Bar bordet är designat i samarbete med den kända danska designduo Steffensen & Würtz, som lagt vikt på, att skapa en design som är enkel och utan överflödiga detaljer. Stället inramar diskret TRAYit brickan, om du kombinerar de två produkterna. Brickan passar perfekt till bordet så att du enkelt kan flytta den efter behov. Det matta pulverlackade svarta ställ bildar en perfekt kontrast till den lättlackerade TRAYit träbricka. SERVEit ändrar karaktär och uttryck, beroende på om stället kombineras med TRAYit i svartbetsat ask, vitpigmenterad ek eller det nyanserade akacieträd.

Funktionell design med många användbara möjligheter

Rullbordets många användbara möjligheter är endast begränsat av din fantasi. Vårt bud på, hur du använder SERVEit vackrast i din inrättning, får du här.
 

Customized match till TRAYit

Använd bordet för sig själv eller kombinera det med en bricka i akacieträd, vit betsat ek eller svartbetsat ask.
 

Bar bord

Använd SERVEit som bar bord och servera med stil för dina gäster. Kombinera bordet med en bricka för att göra anrättningar och servering mycket lättare. Brickan kan lätt lyftas från bordet, när du har gjort en läcker anrättning klar.
 

Vacker förvaring

Om du väljer att placera brickbordet i köket eller på kontoret, vill det ge dig en stilfull uppbevaring av ditt köksservice eller kontorsmaterial.
 

Växtbord

Rullbordet fungerar otroligt vackert som växtbord. Låt de naturliga, gröna elementen i din inrättning träda fram och skapa ett vackert stilleben inramat av SERVEit. Perfekt för dig som älskar green living.

Produktspecifikationer:

  • Tillverkat i krökta stålrör och stålplattor
  • Matt pulverlackerad yta
  • Producerat och designad i Danmark
  • Fyra hjul av hög kvalité,  som gör det lätt att flytta runt på bordet
  • Mått: Höjd 680mm x Bredd 550mm x Djup 520mm
  • Vikt: 12 kg​
8603001
9999 objekt

No customer reviews for the moment.