RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord

DOGit Cobana, Large

Exklusive husdjursmöbler för det moderna hem

Ge ditt husdjur och ditt hem exklusiv och lyxig Dansk design. Den eleganta DOGit Cobana är tillverkad av det slitstarka och vackra Cobana-tyg, som både är vattentåligt och ljusäkta. Nu behöver ditt husdjur inte ligga på marken, när du njuter av solen utanför, på stranden eller på terrassen – DOGit Cobana är lyx för din hund överallt!

De vackra korsstygnen runt kanterna är handsydda av linne tråd. De handsydda stygnen gör varje stycke unikt - du är säker på att få en produkt som är en av sitt slags när du köper DOGit Cobana! Underlaget på hundbädden har en anti glid beläggning för att säkra att hundbädden inte glider runt när ditt husdjur blir bekvämt.

Hundbädden mäter 120 * 80 * 15 cm.

Slitstark

Den är skapad till att användas (riktigt mycket). DOGit blir snabbt djurets favorit plats och därför är den tillverkad i det bästa kvalités material, som håller i flera år; slitstarkt tyg, YKK blixtlås och giftfria EPS kulor. Sätt dig ner, njut av livet och slappna av!

Indoor & Outdoor

Använd den både inne och ute. Du kan göra det till din favoritplats i solen, när det är bra väder. När gråvädret ankommer igen, kan du flytta den in framför brasan och skapa den perfekta mys hörna. Använd den i vardagsrummet, barnrummet, i trädgården och på terassen - MOVEit!

Vattenavvisande

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. DOGit Cobana är tillverkad av det syntetiska materialet olefin, som är vattentåligt och inte kan förstöras av mögel. Så slappna av och njut av den friska luften!

Ljusäkta

Oj, solen är verkligen stark i dag! Som tur är är den här produkten tillverkad av ett syntetmaterial som inte bleknar i solen. Men du måste fortfarande komma ihåg din egen solskyddskräm!

Handsydda stygn

De vackra handsydda stygn längs kanten gör vart enkla produkt helt unikt. Tråden är i kraftig Linn kvalité och ger stolens design kant och ett rått look. Det är SACKit's DNA!

Produkt Specifikationer 

  • 100 % olefin fiber.
  • Filling: EPS beads (100% toxic free).
  • Measures 120 x 80 x 15 cm.
  • Test result / Martindale: 20.000 rubs
  • Light fastness: grade 7-8
  • Water repellency: grade 90
  • Seperate innerbag 
  • Non-slip bottom
8579006
10000 objekt

No customer reviews for the moment.