RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord

Bricka i massivt trä

Inred med stil och multifunktionalitet. Den exklusive DRUMit tray är framstället i massivt trä, där träets naturlige struktur skapar ett vackert visuellt uttryck. Brickans design gör den perfekt som både serveringsbricka och bordsskiva till DRUMit.

Brickan är vatten avvisande och är ägnat till servering av matvaror, så du kan göra dina anrättningar extra inbjudande. Fyll brickan med tapas anrättningar, frukt, kaffe eller gotter – DRUMit tray inbjuder till allt. Brickan är behandlat med en mat lack, som gör den vattenavvisande. Behandlingen låter samtidigt träets vackra färg och struktur skinna igenom.

DRUMit tray er specialframstället, så den passar perfekt samman med DRUMit puffen. Brickan kan fungera som bordsskiva till puffen, så du får ett smart litet brickbord som kan användas överallt i dit hem. Kombinera de två produkter eller använd dem var för sig – smart!

PRODUKTSPECIFIKATIONER

  • Mått: 1,8 x D48 cm
  • Finns i 3 olika träsorter; akacia-, ask- och ekträ
  • Behandlat med mat lack​
  • Ägnat till matvaror
  • Notera: Då brickan är i ett naturmaterial, vill de alla vara unike, och de varierar i färger och  trädstruktur. Där kan förekomma knastar som en naturlig del av träet.
80101
9999 objekt

No customer reviews for the moment.