RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord

Dansk designat barstol i ekträ med tygklädsel

Skulptural barstol i klassisk dansk design, som ger ditt hem en skön nordisk vibe

Sätt dig ner. Märk komforten. Låt dina händer glida över det mjuka läder och det glatta trä. Njut av de vackra detaljerna. SACKit Nordic barstolen är mycket mer än bara en möbel. Den är dansk design, som ger ditt hem exklusiv klass och de bästa kvalitetsmaterialer. Stolen är ideell till kök-allrummet, i baren eller kombinerat med SACKit Nordic Barbordet.

Särskilt utvalt material och noggrant hantverk

När du får SACKit Nordic barstolen i händerna, märker du tydligt det grundlige hantverk. Även om träet är förarbetat på maskiner, har varje enkelt möbel varit i händerna på en möbelsnickare, där det är efterarbetet för hand. Det ljusa ekträ är behandlat med en matt lack, som låter träets fina struktur och ljusa färger träda fram. Behandlingen gör stället mycket motståndsduktigt över för fläckar och smuts.

Stolens fotstöd är tillverkat i metall, men ingår närmast som en naturlig förlängsel av träet. Fotstödet är monterat utan synliga skruvar, så designen bibehåller de glatta och läckra ytor. Denna process är hantverksmässigt väldigt komplicerat, men vi har varit 100% kompromisslösa i designen, så du kan få en möbel i ditt hem, som både är vackert och funktionellt.

Stolen bliver polstrad i Danmark i händerna på landets duktigaste hantverkare för att säkra ett sublimt resultat. Sitsen på barstolen är klädd med Remix 2 tyg från danske Kvadrat. Remix 2 består av 90% ull och 10% nylon. Denna blandning ger dig ett material, som är super komfortabelt, slitstarkt och smutsavvisande. Tyget har en enormt vacker struktur, som skapar liv och karaktär i varje inredning. Remix 2 från danske Kvadrat är ett bärduktigt fabric, som är märket med EU’s ecolabel ”The Flower”.

Dansk design

Du behöver inte leta längre. SACKit Nordic barstolen är perfekt till dig, som vill njuta av ultimativ vardags lyx. Upplevelsen startar allaredan , när du för första gång låter dina ögon gå på upptäckelse i stolens många detaljer. Du vill meddetsamma kunna se , att där är gjort lite extra utav både design och hantverk.

SACKit Nordic serien ingår som en naturlig del av SACKit sortimentet med sitt lugna formspråk och de noggrant utvalde kvalitetsmaterialer. Den erkände designduo Steffensen & Würtz från Aalborg står bakom designen, som är inspirerat av vår existerande lounge- och ljud produkter.


Steffensen & Würtz om designen:
”Vår utgångspunkt har varit att skapa en möbelserie till SACKit, som har en klar referens till de existerande produkterna. Serien har ett enkel och elegant uttryck med både kant och dynamik. Möblerna är lugna och behagliga för ögat. Detaljgraden i designen har varit mycket viktig för oss. Ju närmare möbeln du är, ju fler detaljer ser du. Så där är en god möjlighet att gå på upptäckelse.”

Designen i Danmark

SACKit Nordic Barstol skriver sig direkte in i den danske designtraditionen. Med ett elegant formspråk, rena linjer och genomförda detaljer har den en still, som passar perfekt in i den moderna inredningen.

Kombinerbar

Med SACKit Nordic Barstol får du nästan oändliga kombinationsmöjligheter. Stället fås i massivt ekträ eller svartlackerad bok, och klädseln kan väljas i flera olika färgers tyg eller läder. Kombinera materialen så de matchar din stil!

Funktionell

Funktionaliteten skiner igenom med SACKit Nordic Barstool. Med en plats mellan köket och vardagsrummet står den mitt i hemmets hjärta. Därför är den designat, så du kan sitta åt bägge håll på sitsen. Med sin slanka, skulpturala design tager den inte onödigt mycket plats och kan lätt flyttas runt med efter behov.

Tidlös

SACKit Nordic Barstool är den perfekta barstol till dig, som önskar en design möbel, som håller i flera år utan att bli omodern. Med slitstarkt tyg från Kvadrat, kvalitets läder från danske Sørensen Läder och massivt träd får du en tidlös kombination av exklusivt dansk design av högsta kvalitet.

Specifikationer

  • Produktmått:
    • Höjde: 68cm x brede: 46cm x djup: 33,5cm
  • Ställ: Tillverkat i massivt ekträ behandlat med matt lack
  • Polstring: Remix 2 tyg från danske Kvadrat; 90% ull, 10% nylon 
  • Fotstöd: Svartlackerad metall
  • Vikt: ca. 6,5 kg
  • Notera: Då barstolen är tillverkat i ett naturmaterial, vill var enkelt ställ vara unikt. De vill naturligt variera i färg och trä struktur. Där kan förekomma knaster som en naturlig del av träet
8591304
10000 objekt

No customer reviews for the moment.