CARRYit – Multifunktionellt hörlursfodral

Skydda och ordna dina viktigaste saker när du är iväg i en snygg dansk design; hörlurar, laddare, batterier, pass, mobil, kort och mycket mer. I detta multifodral med hårt hölje får du plats för mycket mer än bara hörlurarna, och du kan vara ute och röra dig utan att behöva oroa dig för att tappa bort eller förstöra dina viktiga saker.

70031
997 objekt

No customer reviews for the moment.

Förvaringsutrymme

CARRYit hårda multifodral passar ett brett sortiment av olika hörlurar tack vare en 21 cm bred inre nätficka. Med åtta fickor i varierande storlek och en separat dragkedjeficka kan du ordna alla dina viktiga saker - till och med när du är på språng.

Ingen mer röra

En elegant, avtagbar nyckelring av läder ingår som enkelt kan fästas på insidan av fodralet så du alltid vet var du har dina nycklar. En praktisk kabelhanterare i läder hindrar dina småsladdar att trassla ihop sig och gör dem enkelt åtkomliga när som helst.

Perfekt säkerhet

Det multifunktionella fodralet är utrustat med RFID-blockeringsteknik som skyddar både kontaktlösa kort och nya sorters chipförsedda pass från RFID-skimning, som tyvärr blivit en allt vanligare form av digital stöld.

Dansk Design

CARRYit är utformat för att vara det enda hörlursfodral du någonsin behöver – med plats för allt i en tidlös dansk design. CARRYit är din perfekta följeslagare.

Specifikationer

  • RFID-blockeringsteknik

  • Avtagbar nyckelring av läder
  • Kabelhanterare av läder
  • 9 fickor i varierande storlek
  • Produktstorlek: 219 x 239 x 62 mm
  • Material: PU-läder

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord