MOVEit X - Bluetooth högtalare

– Få bra ljud och läcker dansk design, som både kan användas i hemmet och tages med i farten. Tillslut lätt via Bluetooth och njut trådlös ljud i särklass - läckert! Skifta färg på högtalaren som du vill med de utbytbara fronter - your tunes, your look!

Få bra ljud och läcker dansk design, som både kan användas i hemmet och tages med i farten. Med MOVEit X får du alla features från MOVEit men med Bluetooth 5.0, möjlighet för stereoparring och en högtalare i en extra vacker design, där fronten är bekädd med Fiord tyg från danske Kvadrat. Du får imponerende bra ljud, som kan spela upp hela festen, om den antingen föregår i vardagsrummet eller på terassen -  just move it!

Denna MOVEit X modell med Bluetooth 5.0 ger dig möjlighet för att njuta av all din favoritmusik trådlöst via Bluetooth från din telefon, tablet eller dator. Njut av en total trådlös upplevelse när du lyssnar via det inbyggda batteri, som ger dig upp till 12 timmars streaming.

Bluetooth speaker

Spelal musik trådlöst från din smartphone, tablet eller dator via Bluetooth. Njut av den trådlösafrihet och ta högtalaren med dig överallt – i badrummet, på båten, på stranden eller på semestern.

Stereopar

Gör din ljudupplevelse ännu större! Uppdaterat från MOVEit kan MOVEit X högtalaren kopplas samman i stereopar, så du får ett bättre och en mer detaljerat ljudbilld. One is great. Two are even better. MOVEit X är en monohögtalare, men tillslut två och de förvandlas till ett stereosystem, med en höger och en vänster högtalare. Du vill utan tvivel bli överraskad över den ljud, som du vill uppleva med två MOVEit X högtalare. 

Great sound

Du vill inte tro dina egna öron första gång, du lyssnar till MOVEit X högtalaren – så mycket ljud från en så liten högtalare? JA! MOVEit X överraskar alla med sin imponerande ljud!

Danish design

MOVEit X är en högtalare i gennomtänkt dansk design. Det nordiske formspråk talar sitt tydliga språk och du får en produkt som inte bara spelar bra - det ser också vackert ut! Förutom det läckra yttre är högtalaren också designat ur en vision att den är multifunktionell i bruk.

De uttbytbara fronter, den transportable design och möjligheten för stereoparringen gör högtalaren till ett produkt, som du kan använda och tillpassa efter precis dina behov! Fronten är klädd med Fiord tyg från danske Kvadrat. Konstruktionen av tyget Fiord kombinerar melange garn med ensfärgat garn, vilket skapar ett unikt färgspel på tygets yta.

Portable or stationary use

MOVEit X kan både spela, när den är kopplad till ström eller i från det inbyggda batteri. Du får en batteritid på 12 timmar, så du kan lätt ta högtalaren med dig – i badrummet, på terrassen, stranden eller kanske på resan till Spanien? Just move it!

Changeable front

What’s your color? Det bliver inte lättare att skifta färg på sin högtalare än med MOVEit X Front. Byt front-färgen på högtalaren, när du har lust. Your tunes, your look!

Välj i mellan front klädd med Fiord tyg från danske kvadrat eller Xpress tyg från Gabriel och välj härefter just den färg, som du har lust till. 

Phone charging

Du känner det säkert – du sitter där ute med dina vänner och njuter av bra musik och en kall drinknk – och så telefonens batteri dör, och det är slut med musiken! Med MOVEit X slipper du för problemet. Du kan nämligen ladda din telefon eller tablet via högtalaren, medans du spelar din favoritmusik – smart! Anslut telefonen via USB laddarkabel och du är i gång. Laddning av din telefon via högtalaren kan ske både, när högtalaren är i ström eller via det inbyggda batteri.

Use as sound bar

Anslut högtalaren till ditt TV via Bluetooth eller kabel och få fantastisk ljud till dina filmupplevelser. MOVEit X är en sound bar i läcker dansk design, som matchar det moderna hem.

Detaljer

 • Bluetooth 5.0
 • On-speaker tjänst
 • Laddningsbart Li-Ion batteri med 2200mAh (upp till 12 timmars streaming)
 • Laddnings tid cirka 3 timmar
 • Output power: 30W
 • 2 x Full range drivers, 2 x tweeters
 • Class D amplifier
 • LED indikator
 • USB stick med 5V 1A output till mobilladdning, 3,5mm AUX input jack, DC jack
 • Mått: 310 x 160 x 80 mm
 • AC/DC adaptor inkluderet, AC230 ~50Hz med VDE stik
 • Utbytbar front

 

Innehåll i lådan

 • 1xMOVEit X Bluetooth högtalare
 • 1xAC/DC adaptor till laddning
 • 1xmini-jack kabel
 • 1xpåmonterat MOVEit X Front

Bruksanvisning MOVEit X

60502
9991 objekt

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord