RETROit Cobana Junior Drum

Slitstark puff i barnstorlek. Perfekt till både pojk- och flickrummet

De populära RETROit Cobana puffar finns nu i en barnstorlek till familjens yngste. Ge barnen deras helt egna puff, som de kan använda som extra sittplats eller som fotpall. Puffen matchar våra junior säckstolar perfekt i både storlek och färg.


Flytta leken utomhus  

De sköna barnmöblerna kan användas både inomhus och utomhus. Det vill säga, att ni fritt kan flytta ramarna för den goda leken. Puffen är super lätta och kan utan några problem flyttas runt i huset eller tages med ut på terrassen om sommaren – de är faktiskt så lätta, att även de minsta kan tag dem med sig. Smart! 


De bästa kvalitetsmaterialer 

RETROit Cobana puffarna passar perfekt till både flick- och pojkrummet. Puffarna kan lätt stylas, så de passar till barn i alla åldrar.
Fyllningen i våra säckstolar och puffar är självklart 100% giftfritt, så du utan bekymringar kan låta de kära små slänga sig i dem hela dagen. Störstadelen av alla de säckstolar på marknaden, är fyllningen behandlat med det brandhämmande HBCD, som är misstänkt för att vara cancerframkallande. För att både skona miljön och för att säkra våra kunders sundhet, har vi fullständigt bortvalt att använda kulor med HBCD. Du får alltså 100% ren fyllning och rent samvete med en SACKit puff – så bara njut livet och slappna av.   


Kom ihåg säcken!

För att skapa den perfekta myshörna, kan du kombinera den lilla puffen med antingen en RETROit Cobana junior eller en SQUAREit Cobana junior säckstol. Det är helt klart en kombination, som vill bringa lycka hos familjens yngste. 


Slitstarkt material

RETROit Cobana Junior Drum är skapad för att användas (riktigt mycket!). Puffen bliver snabbt ett av barnens favorit möbel, och därför är den framställt i det bästa kvalitets material, som håller i flera år; slitstarkt tyg, YKK dragkedja och giftfria EPS kulor. Låt familjens yngsta njuta av den goda lek i en skön puff.


Handsydda stygn

De vackra handsydda stygnen längs puffens kant ger designen ett rått och exklusivt look. Den handsydda detalj är med till att göra vart enkelt produkt helt unikt. 


Indoor & Outdoor

Använd den både inne och ute! Du kan göra RETROit Cobana Junior puffen till barnens favorit plats i solen, när det är fint väder. När det gråa trista vädret vänder tillbaka, kan du flytta in den framför brasan och skapa den perfekta myshörna – just MOVEit!


Vattenavvisande

Kasta den ut(anför)! Cobana-tyget är vattenavvisande, för den har en coating på innersidan, som säkrar, att vattnet inte kan tränga igenom. Tyget är framställt i det 100% syntetiska Olefin-material, som inte kan mögla vid fukt. Därför kan du tryggt låta din Cobana-produkt stå ute – även om det regnar. Vi anbefaller, att du ställer in den under halvtaket vid kraftigt regn, för vattnet kan tränga in i vid syningarna – och vi vet alla, att en våt puff inte är särskilt skön att sitta på.


Ljusäkta

Det är så skönt när solen skiner – det tycker vi som tur är också! Därför är puffen tillverkat av ett syntetiskt material, som inte falnar i solen. Men glöm inte solkräm till barnen!

PRODUKTSPECIFIKATIONER:

 • Tyg: 100% Olefin fiber
 • Fyllning: 100% EPS kulor. Våra EPS kulor är 100% kemikaliefri, så ditt barn kan njuta sin nya  puff, utan att du skal bekymra dig om skadliga giftmedel
 • Mål:
  • Höjde: 35 cm
  • Diameter: 42 cm
 • Testresultat / slitstyrka: 20.000 Martindale.
 • Ljusäkthet: skala 7-8
 • Vattenavvisande: skala 90
 • Lägg märke till: Vi gör er uppmärksamma på, att puffen är fyllt mycket hårt med kulor, när du mottager den. Därför kan den kännas en aningen hård de första par gånger, du använder den. Kulorna faller till efter få veckors användning, och puffen kommer kännas väldigt behaglig att sitta på. Den hårda fyllningen säkrar dig, att din puff håller formen i längre tid.
8574039
10000 objekt

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord