RETROit Square Drum

För det minimalistiska hemmet har vi utvecklat en säckstol i vintagedesign med högsta komfort. Med sin unika konstruktion behåller säckstolen sin form även när den inte används.
Det moderna hemmet kännetecknas normalt av rena linjer och släta vita väggar och innertak. I dessa miljöer kommer RETROit Cobana med sitt rustika intryck till sin rätt.
Stolen är tillverkad av slitstarkt kanvastyg (100 % olefinfiber), YKK-dragkedja och formstabil kulfyllning. Dessutom kan överdraget tas av och handtvättas.
RETROit Cobana är vattenavvisande och kan användas utomhus.


Indoor & Outdoor

Använd den både inne och ute. Du kan göra det till din favoritplats i solen, när det är bra väder. När gråvädret ankommer igen, kan du flytta den in framför brasan och skapa den perfekta mys hörna. Använd den i vardagsrummet, barnrummet, i trädgården och på terassen - MOVEit.


Vattenavvisande

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. RETROit Cobana är tillverkad av det syntetiska materialet olefin, som är vattentåligt och inte kan förstöras av mögel. Så slappna av och njut av den friska luften!


Ljusäkta

Oj, solen är verkligen stark i dag! Som tur är är den här produkten tillverkad av ett syntetmaterial som inte bleknar i solen. Men du måste fortfarande komma ihåg din egen solskyddskräm!


Slitstark

Den är skapad till att användas (riktigt mycket). Säckstolen blir snabbt familjens favorit plats och därför är den tillverkad i det bästa kvalités material, som håller i flera år; slitstarkt tyg, YKK blixtlås och giftfria EPS kulor. Sätt dig ner, njut av livet och slappna av!


Handsydda stygn

De vackra handsydda stygn längs kanten gör vart enkla produkt helt unikt. Tråden är i kraftig Linn kvalité och ger stolens design kant och ett rått look. Det är SACKit's DNA!

Produkt Specifikationer

  • 100 % olefin fiber.
  • Filling: EPS beads (100% toxic free. Approximately 300 liter per bean bag).
  • Measures 60 x 35 x 40 cm.
  • Test result / Martindale: 20.000 rubs
  • Light fastness: grade 7-8
  • Water repellency: grade 90
8575006
9999 objekt

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord