RETROit Cobana 

Sittsäck med funktionell design för utomhusbruk

SACKit har gett nytt liv åt säckstolen. RETROit är nämligen den enda säckstolen där du kan sätta dig ned med en kopp kaffe i ena handen och en bok eller surfplatta i den andra – och fortfarande sitta skönt!

RETROit är invändigt uppbyggd av två separata säckar, som hänger samman med kardborrband. När du sätter dig på den ena pressas den andra upp och stödjer din rygg. Glöm allt om formlösa säckstolar som ligger och skräpar på golvet. RETROit är genomtänkt dansk design i bästa kvalitet, ser bra ut och är fantastisk att sitta i. Finns även som inomhusmodell.


Indoor & Outdoor

Använd den både inne och ute. Du kan göra det till din favoritplats i solen, när det är bra väder. När gråvädret ankommer igen, kan du flytta den in framför brasan och skapa den perfekta mys hörna. Använd den i vardagsrummet, barnrummet, i trädgården och på terassen - MOVEit.


Vattenavvisande

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. RETROit Outdoor är tillverkad av det syntetiska materialet olefin, som är vattentåligt och inte kan förstöras av mögel. Så slappna av och njut av den friska luften!


Ljusäkta

Oj, solen är verkligen stark i dag! Som tur är är den här produkten tillverkad av ett syntetmaterial som inte bleknar i solen. Men du måste fortfarande komma ihåg din egen solskyddskräm!


Slitstark

Den är skapad till att användas (riktigt mycket). Säckstolen blir snabbt familjens favorit plats och därför är den tillverkad i det bästa kvalités material, som håller i flera år; slitstarkt tyg, YKK blixtlås och giftfria EPS kulor. Sätt dig ner, njut av livet och slappna av!


Funktionellt Design

Glöm allt om oformbara säckstolar som ligger och skräpar på golvet! RETROit säckstolen är ett genomtänkt danskt design, som inte bara ser skön ut och har en fantastisk sittkomfort - den håller också formen. Form och funktion kombinerat i ett!


Uppdelad

På insidan består RETROit av två separata påsar som sitter ihop med kardborrband. När du sitter på den ena pressas den andra automatiskt upp som stöd för din rygg. Lysande!


Handsydda stygn

De vackra handsydda stygn längs kanten gör vart enkla produkt helt unikt. Tråden är i kraftig Linn kvalité och ger stolens design kant och ett rått look. Det är SACKit's DNA!


Vikt: Stolen väger 6099 gram

Produkt Specifikationer

  • 100 % olefin fiber
  • Filling: EPS beads (100% toxic free. Approximately 300 liter per bean bag)
  • Measures: 96 x 80 x 70 cm (length x width x height)
  • Vikt: 6099 gram
  • Test result / Martindale: 20.000 rubs
  • Light fastness: grade 7-8
  • Water repellency: grade 90
  • OBS: Vi vill göra dig uppmärksam på, att när du mottager din RETROit säckstol är den fyllt upp väldigt hårt med kulor. Därför kan stolen märkas en aning hård de första par gånger du använder den. Kulorna vill falla på plats efter ett par veckors användning och stolen kommer kännas mer behaglig att sitta i. Den hårda fyllning försäkrar dig, att stolen kommer att hålla sin form i längre tid. 
  • Handtaget på stolens baksida är uteslutande en dekorativ detalj och är inte beräknad till att användas när stolen skall flyttas. Vi anbefaller att ta fat i hela stolen när du skall flytta den. Våldsamma ryck i handtaget på stolens baksida kan förorsaka skador på tyget.
8573003
9993 objekt

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord