RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord

RETROit i exklusivt läder

Med RETROit Dunes får du den välkända sittkomforten ifrån RETROit stolarna kombinerat med vackert natur läder i den bästa kvalité. RETROit Dunes är en loungestol i unik dansk design, som ger ditt hem varme och råa detaljer – läckert!

Det vackra Dunes läder ifrån danska ”Sørensens læder” är ett kromfritt natur läder med en mjuk touch och ett rått look. Stolens yta är slipad och har fått olja, vilket ger lädret den speciella nubuck effekt med en matt och rå yta. Lädret har en naturlig färgskillnad och natur märke, som gör varje stol helt unik. Till varje RETROit Dunes stol används ett helt skinn till produktionen. 
RETROit Dunes ger dig en fantastisk sittkomfort. Den är inte bara uppbyggd med två delar, som försäkrar dig stöd i ryggen – den är också fyllt med halvt skum och halvt EPS-kulor för att försäkra dig en mjuk och komfortabel sittplats. Mixen med skum och EPS-kulor ger dig inte bara en bra sittkomfort- den försäkrar samtidigt att stolen håller sin form perfekt. 

Invitera vacker dansk design och rått läder in i ditt hem med RETROit Dunes!

säckstol i exklusivt läder

Funktionellt Design ikon   Funktionellt Design

Glöm allt om oformbara säckstolar som ligger och skräpar på golvet! RETROit säckstolen är ett genomtänkt danskt design, som inte bara ser skön ut och har en fantastisk sittkomfort - den håller också formen. Form och funktion kombinerat i ett!

Uppdelad ikon    Uppdelad

På insidan består RETROit av två separata påsar som sitter ihop med kardborrband. När du sitter på den ena pressas den andra automatiskt upp som stöd för din rygg. Lysande!

Handsydda stygn ikon    Handsydda stygn

De vackra handsydda stygn längs kanten gör vart enkla produkt helt unikt. Tråden är i kraftig Linn kvalité och ger stolens design kant och ett rått look. Det är SACKit's DNA!

RETROit dunes sittsäck

Produkt Specifikationer

 • 100% Dunes läder i från danska "Sørensen Læder"
 • Oljebehandlat anilin läder
 • Fyllning: 50% skum och 50% EPS kulor (100% kemikaliefri)
 • Mål: 96 x 80 x 70 cm (Längd x bredd x höjde)
 • Vi rekommenderar inte att du utsätter lädret för:
  • Direkt solljus
  • Våldsam varme
  • Skarpa föremål
  • Fukt och vätskor
 • Var uppmärksam på : Där vill förekomma färgskillnad samt natur märker i lädret.
 • OBS: Vi vill göra dig uppmärksam på, RETROit säckstolen är fyllt väldigt hårt med kulor, när du mottager den. Därför kan stolen kännas en aningen hård de första par gånger som du använder den. Kulorna kommer till sin rätt efter ett par veckors användning och stolen kommer kännas väldigt behaglig att sitta i. Den hårda fyllningen försäkrar dig, att säckstolen håller sin form i längre tid.
8579200
10000 objekt

No customer reviews for the moment.