RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord

RETROit Medley Drum - lyxig komfort!

Multifunktionell puff till det moderna hem.

Använd RETROit Medley puffen som en extra sittplats i vardagsrummet, entrén eller sovrummet - eller använd den som fotpall tillsammans med din fåtölj eller soffa. Slå upp benen och slappna av! 

Kombinerar du denna med TRAYit brickan, får du ett litet brickbord, som passar perfekt till RETROit Medley stolen, som soffbord eller som nattduksbord. Du får ett exklusivt möbel tillverkat i kvalités material, som försäkrar dig en extraordinär sittupplevelse och ett produkt som håller i flera år. RETROit Medley puffen är tillverkat av det exklusiva Medley tyg från danska Gabriel. Fyllningen i puffen består av 50% skum och 50% EPS kulor. Denna speciella blandning ger dig en fantastisk mjuk sittkomfort och samtidigt kommer puffen hålla sin form, även om den blir använt flitigt.

RETROit Medley puffen passar perfekt tillsammans med RETROit stolen! Du får matchande färger och design som skapar vacker skandinavisk stil i ditt hem. Med RETROit Medley stolen och RETROit Medley Drum får du den mjukaste och behagligaste sittplats, som inbjuder till avslappning efter en lång dag. Sätt dig ner, njut av en kopp kaffe och slappna av!


Slitstark

Den är skapad till att användas (riktigt mycket). Säckstolen blir snabbt familjens favorit plats och därför är den tillverkad i det bästa kvalités material, som håller i flera år; slitstarkt tyg, YKK blixtlås och giftfria EPS kulor. Sätt dig ner, njut av livet och slappna av!


Handsydda stygn

De vackra handsydda stygn längs kanten gör vart enkla produkt helt unikt. Tråden är i kraftig Linn kvalité och ger stolens design kant och ett rått look. Det är SACKit's DNA!

Produkt specifikationer

  • Medley tyg: 100% återanvändbart Polyester
  • Fyllning: 50% skum & 50% EPS kulor (100% giftfri)
  • Mål: D50 x H35 cm
  • Test resultat/Slitstyrka: 75.000 Martindales
  • Ljusäkthet: skala 5-7 
  • Suitable for contract and home
  • Öko-Tex, 100% fri för tungmetaller
  • Handsydda linnestygn 
  • Slitstark og vattenavvisande nylonbotten
8567014
10000 objekt

No customer reviews for the moment.