Lyxig lounge stol till det moderna hem

RETROit Medley är lyx modellen bland våra RETROit stolar. RETROit Medley är nämligen mer än en säckstol - den är fyllt halvt upp med skum och halvt med EPS-kulor för att ge dig den bästa sittkomfort. Fyllningen ger dig en mjuk och behaglig sits, samtidigt med att stolen håller sin form perfekt. Stolen är tillverkat i tyget Medley som är producerat av danske Gabriel. Medley är framställt i 100% återanvändbart polyester och det är enormt slitstarkt - så släng du dig bara i stolen dagen lång, den fortsätter med att se ny ut.
RETROit stolen ger dig en optimal sittkomfort, för den är uppbyggt av två invändiga delar som är sammansatt med kardborreband. När du sätter dig på den ena del kommer den andre bli pressat upp mot din rygg og ger dig perfekt stöd - smart!

RETROit Medley stolen har ett elegant läderhandtag på baksidan, som gör det lätt att flytta runt med stolen i huset, när du ska mysa framför din tv eller brasa. Läderhandtaget har en mörkbrun vacker nyans och är tillverkat i premium kvalité av anilin skinn i från Europa. 
De vackra handsydda linnestygn längs stolens kanter är en del av vårt design DNA. På grund av de handsydda stygn är där inte två stolar där är likadana - så du får ett helt unikt möbel, när du köper en RETROit Medley lounge stol!

RETROit Medley stolen fås i 7 vackra färger, som passar perfekt in i det moderna hem. Funktionellt Design

Glöm allt om oformbara säckstolar som ligger och skräpar på golvet! RETROit säckstolen är ett genomtänkt danskt design, som inte bara ser skön ut och har en fantastisk sittkomfort - den håller också formen. Form och funktion kombinerat i ett!


Uppdelad

På insidan består RETROit av två separata påsar som sitter ihop med kardborrband. När du sitter på den ena pressas den andra automatiskt upp som stöd för din rygg. Lysande!


Slitstark

Den är skapad till att användas (riktigt mycket). Säckstolen blir snabbt familjens favorit plats och därför är den tillverkad i det bästa kvalités material, som håller i flera år; slitstarkt tyg, YKK blixtlås och giftfria EPS kulor. Sätt dig ner, njut av livet och slappna av!


Handsydda stygn

De vackra handsydda stygn längs kanten gör vart enkla produkt helt unikt. Tråden är i kraftig Linn kvalité och ger stolens design kant och ett rått look. Det är SACKit's DNA!

Produkt specifikitioner

  • Medley tyg: 100% återanvändbart Polyester
  • Fyllning: 50% skum & 50% EPS kulor (100% giftfri)
  • Mål: 96 x 80 x 70 cm (Längd x bred x höjde)
  • Test resultat/Slittstyrka: 75.000 Martindales
  • Ljusäkthet: skala 5-7 
  • Suitable for contract and home
  • Öko-Tex, 100% fri för tungmetaller
  • Handsydda linnestygn 
  • Läderhandtag på stolens baksida
  • Slitstark och vattenavvisande undersida
8567006
10000 objekt

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord