In-ear trådlösa hörlurar – känn friheten med ROCKit

Anslut dina trådlösa ROCKit hörlurar med din telefon, och du är klar! Klar till att rocka din träning, din joggning, din resa, ditt arbete, din cykeltur – ROCKit är med dig överallt och ger dig musik i vardagen.

Upplev frihet med läcker ledningsfri ljud och ledningsfri laddning. Du får upp till 28 timmars spelningstid på en enkel laddning av asken och hörlurar.   Med en intuitiv touch-interface styrs musik och telefonsamtal, utan att telefonen skall upp ur fickan. Du får en hörlur i ett läckert och coolt dansk design - Ett design som mottog det erkända Red Dot Design prisen i 2020. ROCKit har en komfortabel och säker passform, så du slipper för bekymmer för om, att de plötsligt faller ut. Och med IPX5 vattenresistens skal du inte bekymmra dig för regn eller svet – ROCKit är både vatten och svettbeständig.

True Wireless Earbuds med Bluetooth 5.0

Vill du vara fri från ledningar som slingrar och slår knuter? Ledningar som fastnar i dragkedjan på jackan så att musiken faller ur öronen? Med ROCKit in-ear-hörlurar får du full rörelsefrihet i din vardag. Och självklart är allt trådlöst anslutet via Bluetooth 5.0.

Dansk Design

Med ROCKit får du utarbetad och utsökt dansk design, som både stilrent och funktionellt håller i flera år. Med önskan om att skapa de finaste och mest bekväma in-ear hörlurar på marknaden, har vi lagt stor vikt på detaljerna i designen och noggrant utvalt material för att säkerställa både komfort och hållbarhet.

Trådlös ljud i upp till 28 timmar

Njut av den trådlösa ljud överallt. ROCKit laddas lätt i asken, som har 20 timmars batteritid på en enkel laddning.  In-ear hörlurarna spelar upp till 8 timmar på en laddning, och med æskens ytterligare 20 timmars batteritid får du hela 28 timmars fantastisk ljud på bara en enkel laddning.

Trådlös charging case

Inga sladdar – inget besvär! Så enkelt är det. Placer din ROCKit ask på en trådlös charger, som eksempel vår CHARGEit, och få ström till dina hörlurar. ROCKit asken håller i hela 20 timmars speltid på en enkel laddning, vilket samlat ger dig upp till 28 timmars speltid i farten. Kan laddas trådlöst eller med den medföljande USB-kabeln.

Passive Noice Cancellation

Njut av din favoritmusik utan störningar. ROCKit är konstruerad för att minska vardagens larm och ger optimal ljud i alla situationer.
Passiv Noice Cancellation är baserad på själva designen, där formen och silikon in-ear spetsen blockerar ljudet utifrån.

Touch control

Skifta sång, skruva upp eller släck för musiken – allt samman med ett enkelt klick. Så simpelt är det att styra din musik direkt från dina ROCKit in-ear hörlurar. Med en intuitiv touch-interface kan du styra din musik och besvara samtal, så du inte skal ha telefonen upp ur fickan – smart!

Kan laddas trådlöst eller med den medföljande USB-kabeln.

Produktspecifikationer

Bluetooth 5.0
Bluetooth intervall: 10m
Batteritid: upp till 28 timmar
- Earbuds: 8 timmar
- Asken: 20 timmar
Batteri i asken: 590 mAh
Batteri i earbuds: 2 x 75 mAh
iPX 5 water resistance
Inbyggd mikrofon
3 olika in-ear tips
Inkl. USB-C laddarkabel

Bruksanvisning ROCKit

70100
9920 objekt

True Wireless Earbuds

Läs mer

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord