Bästsäljare

logo
Ett flott och multifunktionellt brickbord, som kan allte

SERVEit är dansk designat brickbord i en flott matt finish, som du kan använda till vad du vill.

Detta fantastiske brickbord från SACKit är stilrent och kan helt klart stå för sig själv, som minibar, användas till prydnadssaker och mycket mera. Du kan också sammansätta det med TRAYit brickan, som är skapat för att passa till SERVEit. TRAYit är en serveringsbricka av massivt trä, och kommer i de 3 vackra träsorter: akacia, ask och ek. Detta gör så att du kan ge SERVEit det look, som passar in i ditt hem. Det matta stället ger för övrigt en flott kontrast till den lättlackerade brickan.

Se SERVEit här.

Kombinera med en av våra vackra möbler

Vill du gå ett steg längre, så du kan också använda SERVEit i samspel med en av våra fina RETROit sittsäckar. Den neutrala svarta färg på bordet gör, att det står vackert ved sidan om alla våra stolar, men vi är isär glada för sammansättningen med RETROit Cobana White, på grund av den vackra kontrast som stolen ger.

 

Ge din myshörna det sista touch

Du kan också rulla din SERVEit över ved siden om en av våra vackra lounge stolar från Nordic serien. Liksom SERVEit är Nordic också designat av Steffensen & Würtz från Aalborg, så du kan vara säker på att stilen är den samme, nämligen: Enkel, läcker och nordisk. Denne exklusive stol kan fås med ben i ljus ek eller svart bok och med flera olika klädslar i tyg och läder. Så där är med garanti en stol, som passar din SERVEit och ditt hem på en och samma tid.

Se våra lounge stolar här.

Vi älskar vår lounge stol i samspel med SERVEit, och här tycker vi att den står enormt flott tillsammans med stolen med Sky Blue Remix 2 tyg, där är full polstrad på det svarta bokstället.