Bästsäljare

logo
Sätt dig tillbaka och slappna av i denna härliga och fina stol ifrån vår Nordic serie

Inrätta en mysig hörna i ditt hem med Lounge stolar från SACKit

Nu blir det snart inte mer mysigt och komfortabelt. Med våra lounge stolar har du nu möjlighet för att skapa en liten hörna i ditt hem, som både känns och ser behaglig ut. Du kan inrätta det på otroligt många sätt med dessa stolar, där vi vill prova på att inspirera dig med olika sammansättningar. T.ex. Kan du skapa en ljus samtalshörna med vårt lilla sidobord och ett par stolar i ljus ek, full polstrad med Remix 2 tyg i Nude Rose.

Luta dig tillbaka i stolen och läs en bra bok

Du kan också kombinera en av våra exklusive lounge stolar med SERVEit, ett läckert och klassiskt brickbord, som kan användas till lite av varje. Här tycker vi att stolen, med ben i svart bok och Ultra läderklädsel i Brandy, passar super fint tillsammans med SERVEit, som ger en lugn och elegant stämning..

Njut en kopp te i hygglig omgivning

Har du sätt soffbordet i björk eller ek, som också är en del av Nordic serien? Vi är vilda med sammansättningen av vår lounge stol och soffbord med det unika kryss ställ, gemensamt för alla våra bord. Nederst har vi valt stolarna med det lyxiga Dunes läderklädsel i Antracit, som också är att finna på några av våra RETROit säckstolar. Dunes lädret får patina, så din stol får ett större personligt uttryck för var gång du har använt den.

Dansk designat

Gemensamt för hela vår Nordic serie är, att den är designad av danska designers, där vi tillsammans hyllar den vackra och tidlösa nordiska designen. Alla möbler är gjorda av kvalitetsmaterial, så du är säker på att få en möbel hem, som håller i flera år.