Bästsäljare

logo
Ge din hemma bar ett särskilt avtryck

Med bar möbler från SACKit Nordic får du flott dansk design i ditt hem. Läs mer och bli inspirerat.

Med dina bar möbler från SACKit får du en tidlös och läcker hemma bar, som dina gäster vill älska. Komforten på stolarna är i topp, och designen är genomfört, läckert och nordisk. Vår Nordic serie är designat av danske Steffensen & Würtz, och tillverkat i kvalitetsmaterialer hela vägen igenom.Tillgänglig i många vackra designs

Våra bar möbler kommer i många färger och polstring, samt med ställ i flott ljus ek och rått svart trä. Klädseln är tillgänglig i både läckert Remix 2 tyg i sex vackra färger samt två slags läder, Dunes och Ultra, så det är utan tvivel en sammansättning som passar till ditt hem.

Bliv inspirerat och kombinera med dina egna möbler

Våra barstolar kan kombineras med antingen våra barbord, men du kan naturligtvis också använda dem tillsammans med dina eksisterande möbler. Här har vi visst ett par av de många kombinationsmöjligheter, där du kan använda våra barstolar.
 
HHär har vi våra helt svarta och matte stol, som ändå har ett klassiske uttryck. De helt svarta stolar med ben i svart bok, klädd med det glatta Ultra läder, som är monterat med SACKits klassiske korsstygn. Här står de vackra tillsammans med vårt svarta barbord i björk.

Du kan också använda dem tillsammans med ett bord du allaredan har. Här har vi vår i ljus ek med klädsel i det slitstarka Remix 2 tyg i färgen Deep Blue, som här är full polstrat för ett runt och genomfört look. Där finns otalige kombinationer, och det är bara fantasin, som sätter gränser.