RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord

SACKit Nordic runt soffbord i dansk design

Välj ett soffbord i vackra kvalitetsmaterialer, som du får glädje av i flera år

Låt dina händer glida över de glatta material. Utforska strukturen i det massiva träet. Bli inspirerad av alla detaljer. När du får SACKit Nordic bordet i händerna, vill du meddetsamma kunna märka den grundlige hantverk. SACKit Nordic är genomarbetat dansk design, som står vackert med sin rena, nordiske formspråk.

Soffbordet finns i två träsorter; ljust ekträ och svartlackerat björkträ. Det ljusa träet ger ett naturligt och dynamisk uttryck, som ger ett perfekt skandinavisk look i ditt hem. Det svartlackerade träet bidrager med en mycket klassisk still, och kan samtidigt vara med till att ge din inredning kant. På det svarta bord är bordsskivan behandlat med det super slitstarka FENIX nano-laminat, som har en otroligt läcker matt yta. FEMIX nano-laminat är känt för att vara motståndsduktigt över för fingeravtryck, repor och smuts. Det betyder, att du får en produkt, som är super lätt att rengöra, och som håller i flera år.

Använd soffbordet vid soffan, din favorit fåtölj eller tillsammans med SACKit Nordic lounge stolarna. Soffbordet passar också perfekt tillsammans med SACKit Nordic side table. Dessa två små bord komplimenterar varandra perfekt och ger ett dynamiskt uttryck till din inredning.

Dansk design

SACKit Nordic serien ingår som en naturlig del av SACKit sortimentet med sitt lugna formspråk och de noggrant utvalda kvalitetsmaterialer. Den erkände designduo Steffensen & Würtz från Aalborg står bakom designen, som är inspirerat av våra existerande lounge- och ljud produkter.

Steffensen & Würtz om designen:
”Vår utgångspunkt har varit att skapa en möbelserie till SACKit, som har en klar referens till de existerande produkterna. Serien har ett enkel och elegant uttryck med både kant och dynamik. Möblerna är lugna och behagliga för ögat. Detaljgraden i designen har varit mycket viktig för oss. Ju närmare möbeln du är, ju fler detaljer ser du. Så där är en god möjlighet att gå på uppfinning.”

Designat i Danmark

SACKit Nordic Soffbord skriver sig direkt in i den danske designtraditionen. Med sitt elegante formspråk, rena linjer och enkla detaljer har det en still, som passar perfekt in i det moderne hem.

Tidlös

SACKit Nordic Sofa Table är det perfekta möbel till dig, som önskar en designprodukt, som håller i flera år utan att bli omodern. Med sin special designade kryss ställ och vackra utskärningar i massivt trä, får du en tidlös kombination av exklusivt dansk design och i den högste kvalité.

Specifikationer

 • Produktmått: Höjde: 45 cm x diameter: 78cm
 • Bord i ekträ:
  • Ställ: Tillverkat i massivt ekträ behandlat med matt lack
  • Bordskiva: Lackerat ekträs Finér
  • Vikt: 8,5 kg
 • Bord i svartlackerad björk:
  • Ställ: Tillverkat i massivt björkträ behandlat med en svart lack
  • Bordskiva: Finér med FENIX nano-laminat, som är känt för att vara extremt slitstarkt och lätt att rengöra. Lär mer om FENIX laminat här: https://www.fenixforinteriors.com/en/features
  • Vikt: 9,6 kg
 • Notera: Då stället är tillverkat av ett naturmaterial, vill varje enkelt bord vara unikt. De vill naturligt variera i färg och trädstruktur. Där kan förekomma knastar som en naturlig del av träet 
8602201
10000 objekt

No customer reviews for the moment.