RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord

TRAYit – mycket mer än en bricka

TRAYit är en multifunktionell bricka i massivt trä. Träets vackra strutur och brickans nordiska utseende matchar det moderna hem perfekt.

Använd brickan för sig själv som ett vackert serveringsfat eller kombinera den tillsammans med en RETROit puff – vupti – så har du ett vackert bord som passar perfekt in i vardagsrummet, i sovrummet eller på terrassen. Brickan är handgjord, så den passar helt perfekt tillsammans med RETROit puffen. 

Serveringsbricka

Använd brickan till att servera tapas anrättningar, frukt, kaffe eller godsaker. Brickan är lätt att bära och med utskärningarna i brickans nedersta kant är det lätt att lyfta brickan i från ett bord eller i från puffen. Frukost på sängen, eftermiddags kaffe på terrassen eller kvälls anrättningar med tapas – TRAYit inbjuder till allt! 

Brickbord

TRAYit är mer än bara en bricka! Kombinera brickan med en RETROit puff – och vupti – så har du ett litet bord. Perfekt som ett bord tillsammans med RETROit stolen, som nattduksbord eller som soffbord. Utskärningarna i brickans nedersta kant gör att man kan se de handsydda linnestygn – du får vacker synergi mellan produkterna och danskt design, när det är som bäst!
Tips: Brickan kan också användas som bordsskiva till en trådkorg. 

Customized til SACKit puf

TRAYit brickan är special framställd, så att den passar perfekt tillsammans med vår serie RETROit puffar. Var och en bricka är finjusterad för hand för at försäkra en perfekt passform. SACKit puffen och TRAYit fulländar varandra perfekt när de kombineras – du får ett vackert bord, som kan användas tillsammans med RETROit säckstolen, som nattduksbord eller som soffbord.

Massivt trä

TRAYit är tillverkat i massivt trä, som ger dig ett väldigt stabilt produkt. Brickan är sammansatt av 6 individuella delar trä som skapar ett vackert spel i träets struktur.

Lämplig till matvaror

Gör din tapas anrättning lite mer inbjudande med en vacker servering. Skinka, ost, vindruvor och frukt – bara fyll brickan med läckerheter!

Vatten avvisande

TRAYit är behandlat med en matt lack som gör den vattenavvisande – så du kan ställa iskalla drinkar på brickan utan att behöva bekymra dig för, om den får märke efter kondensvattnet. Använd också brickan till servering utanför på terrassen eller i trädgården – men kom ihåg att ta med brickan in igen om det regnar.

Produkt specifikationer

 • Finns i tre olika träslag:
 • TRAYit, Acacia: 100% akacia trä
 • TRAYit, Dark stained ash: 100% Ask
 • TRAYit, White stained oak: 100% Ek
 • Behandlad med matt lack
 • Lämplig för matvaror
 • Väkt:
 • Acacia: 1,6 kg
 • Dark stained ash: 2,2 kg
 • White stained oak: 2,8 kg 
 • Utvändiga mål: Höjde 5,2 cm x Diameter 51 cm
 • Invändiga mål: Diameter 49 cm (passar på puffar, trådkorgar el. liknande med en diameter på max 49 cm)
 • Var uppmärksam på: Då brickorna är i natur material, vill de allihopa vara unika och de kan variera i färg och trä struktur. Där kan förekomma knastar som är en naturlig del av träet.
80001
9991 objekt

No customer reviews for the moment.