RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord

TRAYit Outdoor - Multifunktionell serveringsbricka i teakträ för utomhusbruk

Med TRAYit Outdoor får du mycket mer än bara en bricka! Då får också en multifunktionell produkt i massivt trä och snygg dansk design.

Det snygga teakträet och det nordiska formspråket ger brickan en klassisk design som passar perfekt för det moderna hemmet.

Använd brickan för sig själv som serveringsbricka eller tillsammans med vår serie med RETROit puffar och brickbord. TRAYit och puffarna kompletterar varandra och skapar en unik möbel med många funktioner. RETROit Cobana puffen och TRAYit outdoor passar perfekt ihop och bildar en snygg möbel på din uteplats.

Serveringsbricka

Använd brickan för att servera tapas, frukt, kaffe och godsaker. Brickan är lätt att bära omkring, och brickans kanter gör den bekväm att lyfta från bordsytan eller puffen. Dessutom gör kanterna att det som står på brickan inte glider av utan stannar kvar. Eftermiddagskaffe på terrassen eller en kvällsanrättning med tapas under bar himmel – TRAYit Outdoor inbjuder till det hela, på ett trevligt sätt!

Brickbord

TRAYit Outdoor är mer än bara en bricka! Kombinera den med en RETROit Cobana puff – och voilà – så har du ett snyggt litet bord till terrassen. Detta är perfekt som sidobord tillsammans med RETROit säckstol eller som ett soffbord. Designen på brickans kant gör att de handsydda stygnen syns – och du får en snygg samverkan mellan produkterna och dansk design.

Skräddarsydd för SACKit puff

TRAYit Outdoor brickan är specialtillverkad för att passa perfekt ihop med vår serie med RETROit puffar och SERVEit bord. SACKit puffen och TRAYit kompletterar varandra perfekt när du har dem ihop – du får ett snyggt bord som kan användas tillsammans med RETROit säckstolen och därmed skapas ett härligt uterum.

Massivt trä

TRAYit Outdoor är tillverkat av massivt trä som ger dig en mycket stabil och hållbar produkt. Brickan är sammansatt av flera olika trästycken som gör den idealisk till utomhusbruk då det inte kan samlas regn på den. 

Aluminiumkant

TRAYit Outdoor är gjord med en pulverlackerad aluminiumkant som gör brickan till en stilfull och tålig utomhusmöbel. Pulverlackerat aluminium skapar en lätt bricka som är mycket motståndskraftig mot rost. Beläggningen är tjock som epoxyfärg, men då den är elektrostatiskt laddad och sedan bränd/härdad på grundmaterialet, flagnar den inte som målning och epoxy.

Aluminium i sig själv rostar inte. Den får inte den där rödbruna rostfärgen som obehandlat stål kan få. Under längre perioder av ogynnsamma väderförhållanden oxideras den istället till en oklar och vit pulveriserad yta. För att skydda mot den här oxidationen använder vi aluminum och pulverlack av hög kvalitet. Ytbeläggningen fungerar som ett ytterligare skyddande lager mot rost och skapar en snygg yta på aluminiumet.

Specifikationer

- Teakträ

- Pulverlackerad aluminiumkant

- Rengörs med en fuktad trasa

- Vikt: 3,6 kg

- Mått: H: 5,2cm x D51cm

- Varje bricka är unik och varierar i färgen då produkten är gjord av naturligt trä

80011
998 objekt

No customer reviews for the moment.