googleads
Vinn SERVEit brickbord

Vi har funnit den lycklige vinnare, som är: Silje

Stort grattis :)

 

Vinn SERVEit brickbord – värde 2.999,-

Och få samtidigt ett presentkort på 150,- kronor till sackit.se

Just nu kan du vinna SERVEit, vårt exklusiva brickbord, som passar perfekt tillsammans med TRAYit brickorna. Du kan också använda det utan brickan, för ett mer enkelt look. SERVEit är ett elegant och snyggt brickbord i svarta pulverlackade metallrörochstålplattor,vilket ger ytan en läcker matt finish. Bordet är designat i samarbete med den kända danska designduo Steffensen & Würtz, som har lagt vikt på att skapa ett design som är enkelt utan överflödiga detaljer.

När du deltager i konkurrensen, skickar vi samtidigt ett presentkort till dig på 150,- till webbshoppen, som du kan använda meddetsamma.

Så här deltager du i konkurrensen:

Det endaste du skall göra för att vara med i konkurrensen, är att skriva ditt namn och din e-mail här under och tryck på ”deltag”.
 


Vi drar den lyckliga vinnare av tävlingen onsdagen den 28 februari 2018 efter 13:00. Vinnaren meddelas direkt via e-post.

När du deltager i konkurrensen, anmäler du dig samtidigt till vårt nyhetsbrev ” SACKit Breaking news” Här får du de hetaste nyheter i från SACKit direkt till din mail. Och bara lugn, vi skriver bara till dig, när vi har något på hjärtat.