WOOFit Go - Bluetooth högtalare

Få kompakt ljud och dansk design i farten

WOOFit Go är en liten, lätt högtalare med bra ljud, som elegant kombinerar vacker dansk design, kvalite och ultimativ bärbarhet. Kasta den i väskan och ta den med dig i parken, till festival eller på semestern. WOOFit Go är vattenavvisande och tåler vattenstänk, så du kan njuta av musiken, var du än är.
Anslut via Bluetooth och ta trådlös ljud med dig överallt. Få en ännu större ljudupplevelse, när du ansluter två WOOFit Go högtalare till ett stereopar. WOOFit Go är en monohögtalare, men tillslut två och de förvandlas till ett stereosystem, med en höger och en vänster högtalare.
Customize din WOOFit Go! Tilpassa lätt högtalaren till din egna personlige stil med de utbytbara fronter. Skal det vara en pangfärg till strandturen, en vacker grå ton till det skandinaviske hem eller en klassisk svart? Valet är ditt. Det blir inte lättare att skapa ett personligt uttryck.

Stereopar

Gör din ljudupplevelse ännu större! Anslut två WOOFit Go högtalare till ett stereopar för en bredare och mer detaljerad ljudbild. Du vill helt klart bli överraskad över, hur mycket bättre ljud, du får med två WOOFit Go högtalare.

Stor transportabel ljud

Du vill inte tro dina egna öron första gång, du lyssnar till WOOFit Go högtalaren – så mycket ljud från en så liten högtalare? JA! WOOFit Go ger dig kompakt ljud på ingen plats.

Transportabel Bluetooth högtalare

Inga ledningar – inget besvär! Anslut via Bluetooth och njut av stor trådlös ljud överallt. Lättare bliver det inte. Kasta den i väskan och ta den med till beachvolly-matchen i parken, grillmys på stranden eller weekendturen till Berlin.

Utbytbar front

Your tunes, your look. Fronten på WOOFit Go högtalaren kan skiftas, så du kan ändra looket på din högtalare, när du har lust. Högtalarens front är klädd med Xpress tyg från danske Gabriel. De utbytbara fronter kan tillköpas i den färg, som du tycker bäst om.

Uppladningsbart

Självklart har WOOFit Go inbyggt batteri, så du kan ta den med dig överallt. Skruva upp för musiken i upp till 8 timmar på en enkel laddning.

Splash proof

Vattenstänk från poolen, lätt sommarregn och ångan från din varma dusch kan bara komma an - WOOFit Go är nämligen vattenavvisande.

Handfri telefoni

Prata trådlöst via WOOFit Go, medans du får lagat mat eller kör bil. Du skal bara ansluta din telefon via Bluetooth, så klarar den indbyggda mikrofon för bra ljud till telefonsamtalen.

Tekniske specifikationer

  • Bluetooth 4.2 säkrar dig en snabb och stabil förbindelse mellan din enhet och högtalaren
  • Bluetooth räckvidd på upp till 10 meter
  • Output power: 1x3W
  • 3,7V uppladdningsbart Li-Ion batteri med 950mAh (upp till 8 timmars streaming)
  • Uppladdas via medföljande micro USB kabel
  • Vattenavvisande högtalare, som tåler vattenstänk. IPX4
  • Inbyggd mikrofon till handfri telefoni via WOOFit Go
  • LED indikator
  • Klassisk dansk design. Mål: 91 x 45 mm
  • Vikt: 180 g

Bruksanvisning WOOFit Go

60141

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord