WOOFit S Bluetooth högtalare

Ännu bättre ljud!

Du vill bli överraskad första gången du hör ljuden ifrån WOOFit S! Är det sant, att där kommer så mycket ljud ifrån en så liten högtalare? Ja, vi har uppgraderat WOOFit till en WOOFit S modell, som ger dig ännu bättre ljud!
WOOFit S är bara 6 cm i diameter, så du kan ta med dig den i farten – ta med den på stranden, till festival eller spela upp till fest på semestern. Du kan spela musik trådlöst i minimum 5 timmar på en uppladdning – smart!

WOOFit S er designat med rena linjer och i det läckraste kvalitets material – du kommer att märka meddetsamma, att materialet är tungt och slitstarkt. WOOFit S är en kraftfull högtalare som du kommer ha glädje av i flera år. 
Med den uppgraderade WOOFit S modell får du den samma läckra design som bestsellern WOOFit – vi har bara lagt ännu bättre och knivskarpt ljud in i högtalaren. I den uppgraderade WOOFit S version har vi tagit bort radiofunktionen och den lilla tyg pose till att transport medföljer inte.

Bluetooth speaker

Utan sladdar! WOOFit spelar upp musik trådlöst från alla dina apparater via Bluetooth.

Great sound

Du kommer inte att tro dina öron första gången du lyssnar på WOOFit! Allt det där ljudet från en sådan liten högtalare? Ja, WOOFit är bäst i test. 

Rechargeable

Självklart är WOOFit laddningsbar så att du kan ta med den överallt – till badrummet, sängen, båten eller Barcelona. Håller i 5 timmar för varje laddning.

Bluetooth music reciever

Anslut WOOFit till din dyra hifi-anläggning som en Bluetoothmottagare för åtkomst till all musik som är tillgänglig på nätet. Smart!

Microphone

Ja, WOOFit erbjuder ett fantastiskt ljud, men du kan även använda den som en mikrofon. Anslut WOOFit till din mobil via Bluetooth så kan du använda den handsfree när du kör bil.

Specifications

Wireless via Bluetooth. Suitable for iPad, iPod, iPhone, PC, Mp3 players, all types of smartphones and all other Bluetooth units.

Signal range up to 15 metres.

Built-in microphone for hands-free calling.

Battery lasts for five hours on a single charge. 430mAh battery

Output power: 3W (60Hz-18Khz)

Messures: H5,5 x D6 cm

Weight: 256g

Box contents

WOOFit S speaker

Two-in-one kable

WOOFit S User Manual

Bruksanvisning WOOFit S

60014
9999 objekt

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Lounge stolar

CHILLit

Barstolar

DOGit

Bord

TRAYit

Brickbord