Why SACKit?

SACKit är dansk design, som skiljer sig från andra.  Vi skapar funktionella exklusiva livsstilsprodukter med hög kvalité i dansk design. Ett SACKit-produkt är ett produkt, som du vill vara glad för i flera år! Vi går aldrig på kompromiss med funktionalitet och kvalité i vår design.

GETit?

Vi producerar funktionella livsstilsprodukter, som passar till ett modernt, aktivt liv. Vi begränsar oss inte till en produktkategori. Vi arbetar hela tiden med att kunna tillgodose konsumentens behov för tidsvarandende och funktionella livsstilsprodukter.
…och såklart har alla våra produkter det samband, att alla slutar med ”it”

SACKit DNA

Vi säljer bara produkter som vi själv vill äga! Därför kan vi alltid garantera produkternas kvalité, funktionalite och design.
Vi väljer alle våra material noga för att kunna garantera dig funktionalitet och estetik i vardagen. Vi designar livsstilsprodukter till vardagsrummet, terassen, barnrummet, semestern, stranden, hunden – kort sagt till det moderna och aktiva liv. Därför vill vi försäkra oss om, att allt är av kvalitetsmaterial som håller i flera år.
Funktionalitet och hållbarhet är inte nog! Därför har alla SACKit produkter ett touch av vacker skandinavisk design, som matchar det moderna hem. På vår säckstol kan du se handsydda linnstygn som ger en designad kant och som gör varje stol unik. WOOFit serien bär prägel av rena linjer och vackra metaller – JA, elektronik kan både ha ett fantastiskt ljud och se bra ut!


5 snabba om SACKit

  • Grundlagd i 2012 av Kristoffer Glerup
  • Har huvudkontor i Aalborg, Danmark
  • SACKit produkterna kan köpas i 21 länder i världen
  • Den viktigaste inventar på SACKit kontoret är vår juicer – vi dricker färskpressat juice varje dag
  • SACKit fick sitt breakthrough med RETROit stolen


DREAMit

SACKit är en liten Aalborg-virksamhet med växtvärk och globala drömmar. I dag husar SACKit en handfull medarbetare, som älskar att lyssna till bra musik och att slänga sig i en läcker säckstol! …självklart i medans dem utväcklar ideér, står till tjänst, marknadsför och expanderar SACKit brandet till kunder i hela världen. SACKit är lika med konstant produktutveckling. Vi har hela tiden nya spännande produkter på väg till er.