Om SACKit

SACKit Àr dansk design somsticker ut bland mÀngden. Vi skapar multifunktionella livsstilsprodukter av högkvalitet och exklusiv dansk design. En SACKit-produkt Àr en produkt du kan fÄglÀdje av i flera Är, eftersom vi vÀgrar att kompromissa med kvaliteten ochfunktionalitet i vÄra designs.

Folk frÄgar oss ofta "Vad Àr sambandet mellan högtalare och bönsÀckar?" För oss Àr kopplingen uppenbar - vi producerar funktionella livsstilsprodukter som passar det moderna, aktiva livet. Vi lÄter oss inte begrÀnsas av en produktkategori. Vi arbetar stÀndigt med att möta konsumenternas behov av relevanta och funktionella livsstilsprodukter.

SACKit DNA

PÄ SACKit baserar vi vÄrt arbete pÄ det ultimata kvalitetsprovet: Vi sÀljer endast produkter som vi sjÀlva vill Àga! DÀrför kan vi alltid stÄ för produktens kvalitet, funktionalitet och design.

Alla material har valts ut noggrant för att ge dig funktionalitet och estetik i din vardag. Vi designar livsstilsprodukter för vardagsrummet, för terrassen, för barnrummet, för semesthuset, för stranden, för hunden - för att uttrycka det enkelt, för ett modernt och aktivt liv. Det Àr dÀrför vi ser till att material vi anvÀnder Àr av hög kvalitet som kan hÄlla i flera Är.

Funktionalitet och hÄllbarhet rÀcker inte! DÀrför har alla SACKit-produkter en touch av vacker skandinavisk design som matchar ditt moderna hem. Du hittar handsyda stygn pÄ vÄra bönsÀckar, vilket ger designen nÄgot litet extra och gör varje stol unik. VÄra högtalare har stilrena linjer och Àr gjorda av underbart fin metall - JA, elektronik kan faktiskt lÄta OCH se helt fantastiskt ut!

Ärliga och ansvarsfulla

PÄ SACKit erkÀnner vi konsekvenserna av vÄra handlingar och vi tar vÄrt ansvar mycket seriöst. Men vi erkÀnner ocksÄ att hÄllbara och etiska framsteg krÀver tid och hÄrt arbete. Vi Àr inte perfekta, och som alla andra företag i vÄr bransch stÄr vi inför stÀndigt förÀnderliga humanitÀra och miljömÀssiga utmaningar som inte kommer att lösas med en flott marknadsföringskampanj.

Enligt vÄr Äsikt Àr vÄrt största ansvar att vara öppna och Àrliga om dessa utmaningar vi stÄr inför. Och att erkÀnna att det som verkar hÄllbart i en aspekt kan visa sig vara ohÄllbart i det stora hela. SÄledes tar vi en kritisk instÀllning till CCSR och fortsÀtter att frÄga oss vad vi kan göra bÀttre - och inser att det alltid kommer att finnas utrymme för förbÀttringar.

Ett av sÀtten att minska vÄr negativa pÄverkan och stödja hÄllbarhet Àr att göra hÄllbara högkvalitativa produkter med lÄng livslÀngd.

LÀs mer om vÄr syn pÄ ansvar hÀr

Kontaktinformation

SACKit
Lyngvej 1
9000 Aalborg
Danmark

0045 39 39 29 39
support@sackit.dk

MĂ„ndag - Fredag:
08.00 - 20.00
Lördag - Söndag:
10.00 - 20.00