In-ear, on-ear eller over-ear?

I den här guiden får du hjälp att välja rätt SACKit-hörlurar utifrån om du ska välja någon av våra on-ear, over-ear eller in-ear modeller. Vi förklarar skillnaderna mellan in-ear, on-ear och over-ear hörlurar så att du vet vilka fördelar och nackdelar modellerna har innan du fattar ett beslut.

Läs också vår guide till att välja hörlurar för dina träningspass här

In-ear hörlurar

In-ear-hörlurar, även kallade öronsnäckor, sitter i örat som öronproppar. Dessa hörlurar är enkla att ta med på resan eftersom de tar upp nästan inget utrymme eller vikt och har en lång batteritid. Alla SACKit-modeller är True Wireless-hörlurar, vilket innebär att du ansluter till din enhet via Bluetooth, vilket eliminerar behovet av trassliga sladdar. Ingen sladd - inget krångel!

In-ears är perfekta för träningspass eftersom de är mycket lätta och därför inte stör dig när du rör dig. Dessutom är öronsnäckor perfekta för vardagsbruk, där de lätt kan bli en permanent del av din väska på grund av den lilla storleken.

Visa alla våra in-ear-hörlurar

On-ear hörlurar

Dessa hörlurar är medelstora och har platta öronkuddar som är utformade för att vila på utsidan av örat och inte täcka örat helt. Med SACKit on-ear-hörlurar får du ett bra och kraftfullt ljud utan att vara helt isolerad från omvärlden. Medan de slutna over-ear-modellerna håller omgivande ljud helt ute, släpper on-ear in en kontrollerad mängd omgivande ljud, vilket är ganska fördelaktigt om du använder hörlurarna i stadslivet och kan hålla koll på trafik och liknande.

Dessutom gör öronkåpsstorleken på våra on-ear-modeller att hörlurarna inte blir för varma i öronen när du t.ex. tränar. On-ear-hörlurar är perfekta för kontorsbruk, transport eller träning.

Visa alla våra on-ear-hörlurar

Over-ear hörlurar

Over-ear-hörlurar som omsluter öronen för ökad komfort och en fyllig ljudbild. När hörlurarna lindas runt örat blockeras omgivande ljud redan innan Active Noise Cancellation aktiveras, så att du kan fokusera på din favoritmusik eller podcast och inte på bullret runt omkring dig.

Over-ear-modellen är perfekt när du vill fördjupa dig och ha lugn och ro från din omgivning, till exempel på en flygresa eller i öppna kontorsmiljöer.

Visa alla våra over-ear-hörlurar

Utforska våra hörlurar