Guide: Vilka hörlurar ska du välja

In-ear, on-ear eller over-ear?

I den här guiden hittar du hjälp för att välja rätt SACKit-hörlurar baserat på om du skulle välja en av våra on-ear-, over-ear- eller in-ear-modeller. Vi kommer att förklara skillnaden mellan in-ear, on-ear eller over-ear hörlurar, så att du lär dig om modellens fördelar och nackdelar innan du gör ett val.

Läs även vår guide för att välja hörlurar för ditt träningspass

In-ear-hörlurar

In-ear-hörlurar, även kända som öronsnäckor, sitter i örat som öronproppar. Dessa hörlurar är lätta att ta med sig på språng eftersom de tar väldigt lite plats, är lätta och har lång batteritid. Alla SACKits in-ear-modeller är äkta trådlösa öronsnäckor, vilket innebär att du ansluter dem till din enhet via Bluetooth. Detta innebär också att du är helt fri från sladdar som trasslar. Inga sladdar - inga bekymmer!

In-ear-hörlurar är perfekta för att träna med eftersom de är väldigt lätta och därför inte stör dig när du rör dig. Dessutom är öronsnäckor perfekta för vardagen eftersom du lätt kan förvara dem i din väska på grund av fodralets lilla storlek.

Se vårt urval av in-ear-hörlurar här

On-ear-hörlurar

Dessa hörlurar är medelstora och har platta öronkuddar som är utformade för att vila på utsidan av örat utan att helt täcka örat. Med hörlurar från SACKit får du fantastiskt och kraftfullt ljud utan att känna dig isolerad från resten av världen. Medan over-ear-modeller håller allt omgivande ljud ute, släpper on-ear-hörlurar in en kontrollerad mängd ljud från din omgivning, vilket kan vara praktiskt om du använder dem i en stadsmiljö eftersom det låter dig hålla koll på trafik och annat.

Dessutom förhindrar kuddarnas storlek på våra on-ear-modeller att hörlurarna blir för heta för att bära under träning. On-ear-hörlurar är utmärkta för kontorsbruk, jobbpendling eller träning.

Se vårt urval av on-ear-hörlurar på öronen här

Over-ear-hörlurar

Over-ear-hörlurar täcker hela öronen, vilket ger dig komfort och en rik ljudbild. Eftersom hörlurarna täcker örat helt, sållar de bort mycket ljud från din omgivning, även innan aktiv brusreducering aktiveras. Detta gör att du kan fokusera på din favoritmusik eller podcast istället för bullret från din omgivning.

Over-ear-hörlurar r är perfekta när du behöver fördjupa dig och stänga ute din omgivning under t.ex flygning eller i en öppen kontorsmiljö.

Se vårt urval av over-ear-hörlurar här