Hörlurar för löpning

Många hävdar att musik förbättrar prestandan. Vi låtsas inte veta om det är sant eller inte, men musik kan göra träningen mer hanterbar och, om inte annat, överrösta ljudet av tung andning som avslöjar hur dålig form du är i.

Det finns två alternativ när du väljer hörlurar för löpning. Antingen kan du välja en on-ear-modell eller en in-ear-modell. Båda sorterna är bra för löpning.

ROCKit

Föredrar du en in-ear-modell, och letar du efter ett par bra hörlurar som sitter bekvämt i öronen under din löpning? Då är våra ROCKit-öronsnäckor ett bra alternativ.
ROCKit är IPX5 vattentäta, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för svett eller regn under din löpning. Dessutom är hörlurarna tillverkade i en ergonomisk design, vilket säkerställer att de inte faller ur örat. ROCKit placeras i örat genom att vrida dem i örat där en liten kurva i designen förhindrar att ROCKit faller ut. Touchkontrollerna på ROCKit gör så att du inte behöver ta din telefon om du vill ändra låt, vrida volymen uppåt eller nedåt eller svara på ett inkommande samtal. Allt sköts genom hörlurarna.

TOUCHit S

TOUCHit S-hörlurarna är tillverkade i en elegant dansk design med lätta material, vilket gör hörlurarna bekväma att bära, även när de är igång. Dessa hörlurar är av on-ear-typ, vilket förhindrar att de blir för varma att bära medan under löpning. Låt dig själv fokusera på din träning och aktivera Aktiv brusreducering och stäng ute ljudet från din miljö.
TOUCHit S-hörlurarna har unikt designade öronkuddar som förbättrar både komforten och ljudkvaliteten, vilket gör den sublim. På hörlurarna får du två inbyggda ringar på varje öronsnäcka. Den speciella designen säkerställer att du får mer ljud och människorna omkring dig får mindre. Så du får ett par hörlurar på örat som passar tätt på örat utan att trycka på örat eller vara obekväma.

Köp nu

Spara 20% på hörlurar

Har du inte hittat de perfekta hörlurarna till ditt träningspass än? Då har vi gode nyheter!

Nu kan du få 20% rabatt på alla hörlurar – oavsett om du föredrar in-ear, on-ear eller over-ear.

Se mer här