Många hävdar att musik förbättrar prestandan. Vi låtsas inte veta om det är sant eller inte, men musik kan göra träningen mer hanterbar och, om inte annat, överrösta ljudet av tung andning som avslöjar hur dålig form du är i.

Det finns två alternativ när du väljer hörlurar för löpning. Antingen kan du välja en on-ear-modell eller en in-ear-modell. Båda sorterna är bra för löpning.

In-ear-hörlurar

In-ear-hörlurar är en populär typ av hörlurar som är idealiska för träning - särskilt löpning. De är lätta och bekväma att bära och har en bra passform i öronen så att de inte faller ut, även när du rör på dig. Våra in-ear-hörlurar är också trådlösa, vilket gör dem ännu bekvämare att använda eftersom du inte behöver oroa dig för att sladdar hänger ner från dina öron.

De flesta av våra in-ear-hörlurar har aktiv brusreducering, som kan slås på eller av som du vill. Med aktiv brusreducering på kan du lyssna på din favoritmusik eller ljudbok utan att bli störd av omgivande ljud, men du kan också springa säkert på trafikerade stigar och vägar när du behöver vara uppmärksam på trafiken och din omgivning.

På det hela taget är in-ear-hörlurar ett bra val för löpning eftersom de är lätta, bekväma och har bra ljudkvalitet och isolering. De hjälper dig att hålla fokus på din träning och få ut det mesta av din löprunda.

Visa alla in-ear hörlurar

On-ear-hörlurar

On-ear-hörlurar är en annan populär typ av hörlurar som också lämpar sig för löpning. On-ear-hörlurar sitter på örat, men inte inuti örat som in-ear-hörlurar gör.

Det innebär att de är större och mer synliga, men kan också vara mer bekväma att bära under längre perioder. En fördel med on-ear-hörlurar är ljudkvaliteten, eftersom de har mer utrymme för att rymma större högtalare. De ger därför ett fylligare och djupare ljud än in-ear-hörlurar, vilket gör dem idealiska för att lyssna på musik när man springer.

Våra on-ear-hörlurar är trådlösa, så du kan röra dig fritt utan att oroa dig för sladdar. En annan fördel med on-ear-hörlurar är att de har en bra passform, vilket gör att de sitter stabilt på örat även när du rör dig. De faller inte ut när du springer och stör inte heller eftersom de inte sitter helt inne i örat. Du kan därför springa med dem på utan att bli störd av dem.

Våra on-ear-hörlurar är ett bra val för löpning eftersom de har en bra ljudkvalitet och passform, och de är dessutom trådlösa. Om du väljer on-ear framför in-ear är främst en fråga om vana och om du föredrar att bära hörlurarna innanför eller utanför öronen.

Visa alla on-ear hörlurar