Vi använder begreppet "Accessory Fit" på många av våra produkter, men vad innebär det egentligen?

Oavsett om du föredrar den minimalistiska stilen hos Ø14 eller den mer iögonfallande looken hos Ø22, ger vårt Accessory Fit-koncept dig möjlighet att skapa exakt den inredning som passar din personlighet och dina behov. Du kan mixa och matcha produkter i samma storlek.

Utforska vårt sortiment av tillbehör, låt dig inspireras av mix- och matchningsmöjligheterna och skapa en inredning som passar dig perfekt.

Konceptet med Accessory Fit är faktiskt både innovativt och enkelt. Våra tillbehör finns i två storlekar, Ø14 och Ø22, som är utformade för att passa perfekt i våra olika stativ och utskärningar i utomhusbord. På så sätt blir dina tillbehör multifunktionella element som ger dig många möjligheter att skräddarsy din inredning.

Ø14 Accessory Fit

Ø14 Accessory Fit är den minsta av våra Accessory Fits. Den är utformad för att göra det enkelt att förändra stil och funktion i din inredning - både på uteplatsen och inomhus.

Flera av våra tillbehör är utformade för att fungera tillsammans med Accessory Fit Ø14, bland annat Light 150, Wine Cooler, Bio Lamp och Oil Lamp.

Du kan därför använda dessa tillbehör på alla bord med utskärning för Accessory Fit och vår Patio Accessory Stand Ø14.

Ø22 Accessory Fit

Ø22 är den största storleken på Accessory Fit och är utformad för att vara mer iögonfallande än Ø14. Ø22-serien innehåller en låg Patio Accessory Stand som kan användas med antingen Light 250 eller Wine Bucket.

Ø22-serien är idealisk för att ge din interiör en mer maximalistisk look utan att kompromissa med funktionaliteten.

Mix & Match

Add your own custom content to give more information about your store, availability details...